abas ERP в България

За нас

Повече от 30 години abas предлагат ефективна ERP система за малки и средни предприятия. Ние разполагаме с идеално решение за интернационални и локални компании от всеки бранш. С уникалната си комбинация от богата функционалност, висока гъвкавост, международна партньорска мрежа и доказана методология за внедряване осигуряваме на вашата инвестиция бърза възвращаемост. abas ERP (ERP система - PPC - MRP - BI - CRM – eBusiness - DMS - APS) е системата предлагаща мултиезичност, многовалутност и многофирменост. abas ERP е платоформено независимa - работи под Linux, Windows, MacOS, Web browser.

Всички партньори сме част от глобалната мрежа на abas Software AG, което ни позволява да работим заедно много по-ефективно от всеки друг обменяйки опит, знания, готови решения и ресурси помежду си.

ABAS Software AG

Основаната през 1980г. ABAS Software AG вече се е превърнала в международна група от компании. Днес компанията разполага със над 600 служителя в Карлсруе, а като се добавят и над петдесетте партньора в над 65 офиса от цял свят, броят им достига над 1000.

Клиентската база е над 3300 ERP инсталации с над 100 000 потребителя , като повече от 350 от клиентите, са  клиенти повече от 15 години.

abas ERP - означава опит, надеждност, качество, стабилност и сигурност на инвестицията.

abas Software AG е компания с 35 годишен опит в сферата на ИТ консултациите и интегрираните системи за управление на бизнеса (ERP), като разполага с над 50 партньора в 29 страни. Можете да проследите историята на компанията през последните повече от 30 години тук.

АБАС Бизнес Сълюшънс България води началото си от "Линукс Бизнес Сълюшънс" ООД, които през 2003 г. се присъединява към международната партньорска мрежа на германската компания abas Software AG в качеството си на неин изключителен партньор.

АБАС Бизнес Сълюшънс България ООД

През есента на 2005 година "АБАС Бизнес Сълюшънс България" ООД се отделя като самостоятелна фирма от „Линукс Бизнес Сълюшънс", и става дружество с участие на abas Software AG, като продължава внедряванията си на българския пазар.

През 2014 година abas Software AG се сля с най – големия си партньор в Германия ABAS Projektierung GmbH. Така компанията нарасна до над 300 служителя и разшири своята поддръжка за останалите партньори по света.

AБАС Бизнес Сълюшънс България е млада и бързо развиваща се компания. Структурата и е формирана със цел покриване на изискванията на клиентите в условия на работа в екип. Гъвкавостта и опита на нашите екипи са най-добрата гаранция за качеството на услугите предоставени от AБАС Бизнес Сълюшънс България.

 

История на abas Software AG.