Ключови характеристики на abas ERP


Система носеща добавена стойност за компанията

Value of ERP
  • Кратки периоди на внедряване
  • Отлично съотношение между цена и качество
  • Сигурна инвестиция
  • Незаисими платофрми linux,windows,web
  • Ергономичност
  • Персонализиран, гъвкав и винаги актуален
  • Международен и многоезичен
  • Доволни потребители на abas

 

Кратки периоди на внедряване

Ясната структура на abas ERP и усъвършенстваните стратегии за внедряване осигуряват кратки периоди на внедряване, както и бърза и гладка интеграция в структурата на компанията и съществуващата софтуерна и хардуерна среда. Чрез методичната имплементация на ERP софтуера, периода на внедряване е намален с около 25%, а възвръщаемостта от инвестицията се постига значително по-бързо.

 

Отлично съотношение между цена и ефективност

abas ERP осигурява на своите потребители широк обхват от функции. Допълнителни функционалности  и настройки могат да бъдат добавяни лесно, гъвкаво и следователно с по-ефикасно разпределение на разходите както от потребителя, така и от софтуерния партньор. Високото ниво на гъвкавост на abas ERP е особено ценно за Вашата компания, тъй като позволява постоянното задоволяване на новопоявили се изисквания. ERP решението предлага потенциал за многостранна оптимизация и употреба, като например увеличена производителност, подобряване на прозрачността и обслужването, увеличаване на конкурентноспособността, съкращаване на разходи и много други. Тези предимства носят финансови ползи в работата на потребителя. abas ERP изпъква с това отлично и над средното съотношение между цена и ефективаност.

 

Сигурна инвестиция

ABAS Software AG притежава постоянна стратегия за актуализации, за да гарантира, че бизнес софтуера ще запази надеждността си и в бъдеще. Нова версия на abas ERP излиза всяка година. Нови функционалости и технологии винаги се интегрират в стандартната версия на софтуера, като по този начин потребителите на abas винаги използват най-актуалната технология.

 

Платформа

abas ERP работи със сървъри на Linux или Windows с виртуализиран Linux. abas е на върха в сферата на устойчивите технологии. abas поддържа операционната система с отворен код Linux oт 1995г. в сървърната част. Гъвкавият стандартен ERP софтуер се предлага за Linux дори в клиентската част. Както вече е било демонстрирано в сървърната част. Linux се отличава и в клиентската такава благодарение на ниските разхои, стабилността и отличната ефективност. Потребителите могат да оперират със софтуера в Windows, Linux, MacOs или чрез WEB browser.

 

Ергономичен ERP софтуер

Унифицираният интерфейс, систематичната екранна структура, онлайн помощта за полетата, екраните и темите, както и структурата на моделите, според съответните функции позволяват сигурна, интуитивна и ефективна работа с abas ERP след кратко запознаване със системата. Лесно можете да работите с abas ERP чрез графичния потребителски интерфейс, а големи части могат да бъдат управлявани през браузъра.

 

Персонализиран, гъвкав и винаги актуален

 

Дали са бизнес процеси, екранни структури или такива на базите данни – Вашите специфични изисквания могат винаги да бъдат лесно интегрирани в ERP софтуера. abas може перфектно да се приспособи към структурата на Вашата организация. Стойността и полезностт на софтуера във Вашата компания се  увеличават с всяка изминала година. Вие също участвате в този процес с всяка нова верися. Дори след актуализация, Вашите индивидуални модификации се запазват, например като индивидуални полета в екрани, собствени стандартни списъци, нови функции или собствени макроси.

 

Международен и многоезичен

global ERP

abas ERP е многоезичен и в индивидуалните потребителки менюта и в стандарния интефейса. Можете да работите в същата база данни с различни езици за работа. Това опростява работата с различни международни филиали.

Към момента, abas ERP се предлага на над 29 езика. abas ERP се представя в международен мащаб от над 50 партньора от цял свят. Партньорската мрежа се разширява непрекъснато.

 

Доволни клиенти

Множество проучвания изследват пазара на ERP: потребителите на abas са най-доволните и дават отлични оценки. От години abas ERP достига първото място в ERP проучването на Konradin. Също така в изследователския портал Benchpark.de, abas ERP отново е на висока позиция сред доставчиците на ERP системи в група B - доставчици на решения за средни по размер компании.